Logotype
Close

Tipsa en bekant eller skicka länken till dig själv!Radhuslägenhet på gavel, Bastuvägen 10 Johannebo - Nytt utgångsprisSålt.

Utgångspris
0€
Skuldfritt pris
0€
Byggnadsår
1976
Uppvärmning
Bergvärme
Uteplats
Insynsskyddad balkong med västerläge mot grönområde
Bastu
Gemensam bastu
Bolag
Bostads Ab Johannelund
Visning
Enligt överenskommelse.
Kostnader
Överlåtelseskatten på aktier 2 % av köpesumman och skatten räknas ut på det skuldfria försäljningspriset (priset + eventuell bolagslåneandel). En förutsättning för att överlåtelseskatten även ska räknas på bolagslåneandelen är att andelen ska vara avbetalningsbar, vilket ska framgå ur disponentintyget.
Yta (cirka)
71.5 m²
Bolagsvederlag
214,50 €/MÅNAD SKÖTSELVEDERLAG +187,52 €/MÅN FINANSIERINGSVEDERLAG
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Antal rum
3 rum och kök
Våning
II
Fastighetsskötsel
Fastighetskötare
Disponent
Aktiva Redovisning
Lägenhetsnummer
18
Bolagslån
27979,15 € (renoveringar för tak, stamrör, värmesystem etc.)

Trevligt renoverad radhuslägenhet med gavelläge i övre plan med en stor fin balkong med västerläge. Till lägenheten hör en egen plats vid bilskyddstaket intill radhuset. Lägenheten Inrymmer 3 rum och kök fördelat på två sovrum, stort vardagsrum, kök, badrum och hall. Bolaget har gjort genomgående renoveringar, bl.a. takrenovering 2017, stamrörsrenovering 2016, och bergvärme installerades 2012.


Lägenheten är ljus med en praktisk planlösning. Nya tapeter och golv 2009. Badrummet renoverades 2016. Köket renoverades 2010 med nya vitvaror. Ny diskmaskin 2012.
I köket finns diskmaskin, kyl/frys och är kyl/frys, spis/ugn och stor kökssink. Köket är väldigt rymligt med gott om plats för ett matbord. Det är även praktiskt med många hög och underskåp, spis med fläkt och mikro. Ingen insyn från loftgången, fönstret är frostat.


Det stora vardagsrummet har stora fönster mot väster med direkt utgången till balkongen. Renoverat 2010. Stor balkong om 14 m².

 

Sovrummen har ljusa tapetserade väggar. Här finns fyra stora garderober. Vilket ger gott om förvaringsutrymmet. I det större sovrummet finns ett fint körsbärslaminatgolv. I det norra sovrummet finns ett björklaminat till golv.

 

I hallen finns gott om utrymme för avhängning av ytterkläder.


Badrummet är väldigt fint renoverat med kakel och klinkers, dusch, handfat, uttag för tvättmaskin och spegelskåp.


Parkeringsplats under bilskyddstak ingår i köpet.


Gemensamma utrymmen i form av tvättstuga och bastuavdelning i separat byggnad, där även lägenhetsförrådet finns.


Lägenheten är belägen i norra stadsdelen Johannebo i Mariehamn med närhet till såväl skolor och dagis som köpcentret Maxinge. Endast några kilometer från Mariehamns absoluta centrum.


Ansvariga mäklare

Markus Fellman

VD, ansvarig föreståndare, Fastighetsmäklare AFM RFM, offentligt köpvittne

Kontaktuppgifter

Tel: +358 18 27306
Mobil: +358 (0)457 082 3899
E-post: markus.fellman@fk.ax

Upp till toppen av sidan