Logotype
Close

Tipsa en bekant eller skicka länken till dig själv!Ett klipphus med röd pelare. Arkitektritat drömhus i modern stil och elegans med havsutsikt över Norrhavet

Utgångspris
459 000€
Skuldfritt pris
459 000€
Byggnadsår
2009-2010
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme från luftvärmepump
Uteplats
Stor terrass mot öster och väster
Bolag
Bostads Ab Havsvidden
Visning
Visningar bokas via mail markus.fellman@fk.ax eller via telefon +358 4570823899
Kostnader
INFO: Köparen svarar för kostnaderna för all formell hantering i samband med köpslut (upprättande av köpebrev, överlåtelseskattenota samt ombesörjande av annotering i bolagets aktiebok) (250 €) och överlåtelseskatt (2 % av köpesumman). Skatten räknas ut på det skuldfria försäljningspriset (priset + ev. bolagslåneandel). En förutsättning för att överlåtelseskatten även ska räknas på bolagslåneandelen är att andelen ska vara avbetalningsbar, vilket ska framgå ur disponentintyget. Köpare som är mellan 18-39 år och som köper sin första stadigvarande bostad (minst 50 %) är befriad från skyldighet att erlägga överlåtelseskatt.
Yta (cirka)
110 m2
Bolagsvederlag
210€/månad
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Antal rum
3 rum och kök
Våning
1-plan
Fastighetsskötsel
Ja

 

Ett klipphus med röd pelare.

Arkitektritat drömhus i modern stil och elegans med havsutsikt över Norrhavet


Mellan himmel och hav, på nordligaste spetsen av Åland vid Havsvidden i Geta, ligger detta fantastiska klipphus, ritat av arkitekt Thomas Sandell.

Inspirerad av röda klippor och den oändliga horisonten har han skapat ett modernt, året runt boende med stora glasytor och terrasser riktade mot havet.


Beskrivning

Klipphuset uppfördes 2009 i stilren och högklassig standard.

De stora glasytorna ger ett tilltalande ljusflöde genom alla rummen och en härlig känsla när man blickar ut över vattnet.

Här kan du njuta av lugnet vid brasan eller ständiga skådespelet ute på havet. Vildsinta stormar och stilla vågskvalp, vindar och gassande solsken.

Se solnedgången i havets horisont från rum och terrass.

Huset är på 110 kvm, 3 rum + kök och har en öppen planlösning med stort sällskapsrum, öppen spis och modernt, välutrustat kök med köksö samt två sovrum med egna separata badrum samt hall och teknikrum.

Villan är försedd med alla moderna bekvämligheter och maskiner inkl. vinskåp, IP-TV, fiberbaserat trådlöst bredband, tvättmaskin och torktumlare.

Stora terrasser på tre sidor av huset ger en lyxig känsla där ute och inne flyter ihop.

Från huset har du bara ett gångavstånd till hotell Havsvidden med sin fina restaurang. Till hotellets faciliteter hör poolhuset med sauna, jacuzzi, massage, rökbastu, gym, helikopterplatta, konferens m.m.

Det är lätt att ta sig till Åland och Havsvidden med Vikinglinjens m/s Rosella från Kapellskär eller med Eckeröfärjan från Grisslehamn. Ca 2-2,5 timmars båtresa och sedan 40 minuters bilkörning rakt mot norr.

 


Ansvariga mäklare

Markus Fellman

VD, ansvarig föreståndare, Fastighetsmäklare AFM RFM, offentligt köpvittne

Kontaktuppgifter

Tel: +358 18 27306
Mobil: +358 (0)457 082 3899
E-post: markus.fellman@fk.ax

Dokument att ladda ner

Upp till toppen av sidan