Logotype
Close

Tipsa en bekant eller skicka länken till dig själv!Detaljplanerat bostadsområde i Björsby, Jomala

Utgångspris
240 000€
Beteckning
Objektet utgörs av det detaljplanerade västra skiftet inom ramen för fastighet 170-402-6-8 Söderskog
Gravationer
Fastigheten överlåts fri från gravationer.
Kostnader
Köparen svarar för kostnaderna för köpebrevets upprättande (270 €), offentliga köpvittnets bestyrkande (120 €) samt för utgående överlåtelseskatt (4 % av köpesumman).
Tomtareal
37.417 m²
Yta (cirka)
37.417 m²

Beskrivning

 

Attraktivt boende i ett naturskönt område, centralt på fasta Åland med närhet till såväl Mariehamn som Godby. Området ligger mellan Gamla Godbyvägen och Nya Godbyvägen med Gamla Godbyvägen som tillfartsväg. Man har två planerade anslutningspunkter som inte binder sig till varandra vilket ger tomter som inte har överdriven genomfartstrafik.
Efterfrågan på bostadstomter med närhet till stan ökar konstant. Beroende på hur eller vad för typer av bostäder man bygger kan man inrymma 10-25 hushåll på bostadsområdet.
Storleken på BE– tomterna för egnahemsbostäder är ca 1500 m² och BER tomterna för egnahemsbostäder/radhuslägenheter 1621-1780 m².

 

Miljön som området ligger i ger goda rekreationsmöjligheter, naturnära boende lyfts i framkanten. Ett grönstråk går genom hela området. Man har bevarat fina naturliga bäckar och skogsområden som ger en avslappnad miljö under 10 minuter från stan. Samtidigt som det naturliga bevaras för maximal avkoppling, skapar det även en naturlig avgränsning från grannarna som skyddar från insyn. För att förhindra störningsmoment från Nya Godbyvägen planeras en 350 meter bullervall.
Kommunal service och matbutiker finns nära, skolan i Jomala Kyrby ligger ca. 2,5 kilometer avstånd.
All kommunal teknik är planerad att läggas färdig före tomterna säljs separata. Den teknik som planeras anslutas till området är kommunaltvatten och avlopp samt elnätet.

 

Ladda gärna ner prospekt och Planbeskrivningen för grundligare info.


Ansvariga mäklare

Markus Fellman

VD, ansvarig föreståndare, Fastighetsmäklare AFM RFM, offentligt köpvittne

Kontaktuppgifter

Tel: +358 18 27306
Mobil: +358 (0)457 082 3899
E-post: markus.fellman@fk.ax

Upp till toppen av sidan