Logotype
Close

Tipsa en bekant eller skicka länken till dig själv!Bostadshus vid Södra Torpvägen 75, JomalaSålt.

Utgångspris
130 000€
Byggnadsår
1971-1972
Uppvärmning
Vattenburen bergvärme
Bastu
Ja
Beteckning
170-427-8-41
Visning
Enligt överenskommelse.
Gravationer
Fastigheten belastas av pantbrev som i samband med köpslut dödas av säljaren. Alternativt kan pantbreven överlämnas till köparen vid köpslut enligt köparens önskemål.
Kostnader
Köparen svarar för kostnaderna för köpebrevets upprättande (270 €), offentliga köpvittnets bestyrkande (120 €), utgående överlåtelseskatt (4 % av köpesumman) och sökande av lagfart.
Tomtareal
2210 m²
Yta (cirka)
170 m² våningsyta ca 100 m² bostadsyta
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Våning
1-plan

Bostadshus uppfört 1971-72 i ett plan på gjuten platta. Total våningsyta om ca 170 m² , varav ca 100 m² utgör bostadsyta.

Huset inrymmer kök, vardagsrum, 3 sovrum, två badrum, bastu, klädkammare, grovkök, hobbyrum, matkällare, tre förråd, pannrum och garage.

 

Egen tomt om 2210 m². Flack och fin vistelsevänlig gård och på tomten finns två fristående förråd/uthus.

 

Huset har delvis renoverats i etapper men har en del föreliggande renoveringsbehov, främst i husets innergolv där det har påvisats mikrobiella skador enligt besiktningsprotokoll (fås på begäran).

 

Avloppet är en trekammarbrunn med infiltrering som bör förbättras enligt nya regler från 2014 eftersom det inte uppfyller gällande krav. Enligt uppgift är infiltreringen inte på egen mark och vi rekommenderar att man förnyar avloppet så att det uppfyller gällande krav.

 

De renoveringar som har utförts på huset är främst: kommunalt vatten inkopplat, mellantaket tilläggs isolerat, dränering till dräneringsbrunn med nivåpump, vattenburen centralvärme från bergvärmepump, köket renoverat 2010, täljstenspis till vardagsrum och badrummet har renoverats. Nya laminatgolv inlagt i två av sovrummen och nymålade väggar. På området finns en gällande delgeneralplan. Praktiskt och trevligt boende med närhet till S-Market och Mariehamn, Fin trädgård vid lugn återvändsgränd med mycket ljusinsläpp på tomten från söder och väster. 


Ansvariga mäklare

Markus Fellman

VD, ansvarig föreståndare, Fastighetsmäklare AFM RFM, offentligt köpvittne

Kontaktuppgifter

Tel: +358 18 27306
Mobil: +358 (0)457 082 3899
E-post: markus.fellman@fk.ax

Dokument att ladda ner

Upp till toppen av sidan