Logotype
Close

Tipsa en bekant eller skicka länken till dig själv!Radhuslägenhet vid Sjuryggsvägen 5, Mariehamn

Utgångspris
190 000€
Skuldfritt pris
191 968€
Byggnadsår
1982
Uppvärmning
Direkt el
Uteplats
Ja, altan och balkong med västerläge samt mindre uteplats med österläge
Bastu
Ja, lägenheten har bastu
Bolag
Bostads Ab Fiskehamnen
Kostnader
Köpkostnader Överlåtelseskatten på bostadsaktier 2 % av köpesumman och skatten räknas ut på det skuldfria försäljningspriset (priset + eventuell bolagslåneandel). En förutsättning för att överlåtelseskatten även ska räknas på bolagslåneandelen är att andelen ska vara avbetalningsbar, vilket ska framgå ur disponentintyget. Köpare som uppfyller kriterierna som köpare av första bostad är befriade från erläggande av överlåtelseskatt (kriterierna är att man är mellan 18 år och 40 år och köper sin första ägobostad, minst 50 %, för stadigvarande boende), därtill kommer ett arvode om 270 €.:
Yta (cirka)
80 m2
Bolagsvederlag
190
Tillträde
Omgående efter köpslut
Antal rum
3 rum och kök
Fastighetsskötsel
Sköts av aktieägarna. Robotgräsklippare sköter gräsklippning
Disponent
Anna Kuhlman
Lägenhetsnummer
2
Bolagslån
1 968,68 € andel av bolagslån per 3 maj 2017

Radhuslägenheten är uppförd i två plan i lugnt område  vid återvändsgränd.

 

Markplanet omfattar kök, vardagsrum, hall samt en mindre toalett. Övre våningsplanet omfattar två sovrum, klädkammare i anslutning till det ena sovrummet samt balkong i anslutning till det andra sovrummet, badrum och bastu.

 

Rymlig altan, delvis under tak, om ca 22 kvm i västerläge med utgång från vardagsrummet.

 

Entréns vindfång har klinkerklätt golv och golvvärme. I hallen är det bra förvaring bakom trappan och de spegelklädda skjutdörrarna. Byrån i hallen ingår i köpet. Hallen har slipat parkettgolv.

 

Köket är renoverat  2003 och har  vitvaror i form av kyl/frys med rostfri front (2016), spis, fläkt och diskmaskin (mikron ingår inte). Plats för matbord vid fönster samt genomgång från köket till vardagsrum och hall. Kökets innertak är  utbytt och målat 2016 och blandaren är utbytt samma år.

 

Vardagsrummet har utsikt över gården och direkt utgång till den rymliga altanen. Vardagsrummet har slipat parkettgolv och tapetserade väggar.

 

Toaletten nere har kakelklädda/vävbeklädda väggar och klinkerklätt golv och inrymmer wc, handfat, hörnspegelskåp, två  väggfasta mindre överskåp och uttag för tvättmaskin (tvättmaskinen ingår). Toaletten har el golvvärme och fönster.

 

Andra våningsplanet  inrymmer två sovrum varav det ena har utgång till balkong om ca 7 kvm under tak i västerläge. Det andra sovrummet har en klädkammare i direkt anslutning. Båda sovrum har laminatgolv och tapetserade väggar.

 

Utöver sovrummen finns även ett renoverat badrum samt bastu i övre våningsplanet. Badrummet är renoverat 2016 med kakelklädda väggar och våtrumsmatta på golvet samt elgolvvärme, infällbara glasduschdörrar och toalett. Handfat med underskåp samt spegelskåp och handdukstork är äldre. Högskåpet i badrummet ingår. I bastun är det en ny 100 liters varmvattenberedare från 2016. Kvalitetsdokument över badrummet erhålles.

 

Gemensam gård med stor gräsmatta som robotgräsklippare smidigt klipper, planteringar och sandlåda (2016).

 

Nya element insatta 2015.

 

Disposition till carport med eluttag och uteförråd.

 

För förvärv av aktier i bostadsaktiebolag berättigande till lägenhet behövs ingen hembygdsrätt.

 


Ansvariga mäklare

Markus Fellman

VD, ansvarig föreståndare, Fastighetsmäklare AFM RFM, offentligt köpvittne

Kontaktuppgifter

Tel: +358 18 27307
Mobil: +358 (0)457 082 3899
E-post: markus.fellman@fk.ax

Dokument att ladda ner

Upp till toppen av sidan