Logotype
Close

Tipsa en bekant eller skicka länken till dig själv!Klipphus med vacker havsutsikt vid Havsvidden i GetaStängt.

Utgångspris
459 000€
Byggnadsår
2012
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme, med luftvärmeväxlare
Uteplats
Storslagen terrass med väster- / norr- och österläge
Bolag
Bostads Ab Havsvidden III Geta
Kostnader
Överlåtelseskatten på bostadsaktier är 2 % av köpesumman och skatten räknas ut på det skuldfria försäljningspriset (priset + eventuell bolagslåneandel). En förutsättning för att överlåtelseskatten även ska räknas på bolagslåneandelen är att andelen ska vara avbetalningsbar, vilket ska framgå ur disponentintyget. Köpare som uppfyller kriterierna som köpare av första bostad är befriade från erläggande av överlåtelseskatt (kriterierna är att man är mellan 18-39 år och köper sin första ägobostad, minst 50 %, för stadigvarande boende).
Yta (cirka)
131m2
Bolagsvederlag
262 €/månad + el och vatten enligt förbrukning
Tillträde
Omgående efter hembudstidens utgång
Fastighetsskötsel
Sköts av fastighetsserviceföretag
Disponent
Kjell Hedman
Lägenhetsnummer
4 (klipphus nr 26)
Hembud
Ja

Exklusiv fritidsbostad med hög standard i två våningsplan med enastående terrasser för att maximera den vackra havsutsikten.

 

Det moderna klipphuset om ca 131 m² har hög standard och är uppfört 2012 i två plan med underbar terrass i tre väderstreck och utsikt över Norrhavet.

 

Klipphuset omfattar öppet kök, vardagsrum, sovrum, badrum, hall och teknikrum i första våningsplanet och två sovrum, två badrum, klädkammare och allrum i övre våningsplanet.

 

Öppet modernt utformat kök med ljus inredning och mörk bänkskiva. Siemens vitvaror i form av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, fläkt och spis med häll.

Köket är öppet mot allrummet som har braskamin och stora fönsterpartier mot terrassen och en storslagen utsikt. I vardagsrummet är det klinkerklätt golv och vitmålade liggande träpanel på väggarna.

 

I klipphuset finns det ett sovrum i nedre våningsplanet som har rymligt badrum i direkt anslutning. Sovrummet har ekparkettgolv, vitmålad liggande träpanel på väggarna och stora fönsterpartier mot naturskönt område.

 

Badrummet har klinkerklätt golv och kakelklädda väggar i mörka matchande nyanser. Glasduschdörr, spegel, lavoar med underskåp, wc, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har även entré från hallen.

 

Övre våningsplanet inrymmer två sovrum med varsitt badrum, förråd och allrum.

Sovrummen och allrummet har utgång till balkong i norrläge med en magnifik utsikt.

 

De väl tilltagna terrasserna omges av ett glasräcke för att åtnjuta så mycket som möjligt av den vackra naturen runt huset. På terrassens mitt finns en jacuzzi för 5-6 personer.

 

Vid den grusbelagda uppfarten finns plats för ett flertal bilar. 

 

Fiber indraget till klipphuset. Ägaren tecknar själv önskat abonnemang.

 

Klipphuset har ett enskilt mer privat läge på området nära den gemytliga havspoolen men inom promenadavstånd till hotellets restaurang, marina, helikopterplatta, poolhus och konferensutrymmen.

 

Goda investeringsmöjligheter finns i form av uthyrning av klipphuset vid de tillfällen man själv inte önskar nyttja huset. Hotellet administrerar bekvämt uthyrningen av klipphuset och sköter om städning etc. Nuvarande ägare har ett tillsvidare hyresavtal med Havsvidden Resort och Konferens Ab som kan sägas upp om man önskar.

 

Uppvärmning sker med vattenburen golvvärme med luftvärmeväxlare. Därtill finns en braskamin som trivselfaktor.

 

När huset möblerades har man lagt stor vikt på inredningen. Viss del av möblemanget kan ingå i köpet om köparen så önskar.

 

Fuktbesiktning utförd på klipphuset. Besiktningen fås mot begäran.

Bostadsaktiebolagets balansbok för 2016 fås  mot begäran.

 


Ansvariga mäklare

Markus Fellman

VD, ansvarig föreståndare, Fastighetsmäklare AFM RFM, offentligt köpvittne

Kontaktuppgifter

Tel: +358 18 27307
Mobil: +358 (0)457 082 3899
E-post: markus.fellman@fk.ax

Dokument att ladda ner

Upp till toppen av sidan