Logotype
Close

Tipsa en bekant eller skicka länken till dig själv!Aktielägenhet i nyskick vid Segelmakargatan 12, Mariehamn / NYTT PRIS!!Sålt.

Begärt pris
359 000€
Skuldfritt pris
366 265€
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja, hiss i fastigheten
Uteplats
Två rymliga inglasade balkonger, dels i öster-/söderläge med sjöutsikt och dels i öster-/norrläge.
Bolag
Bostads Ab Miramare 1 i Mariehamn
Kostnader
Köparen svarar för kostnaderna för all formell hantering i samband med köpslut (upprättande av köpebrev, överlåtelseskattenota samt ombesörjande av annotering i bolagets aktiebok) (250 €) och överlåtelseskatt (2 % av köpesumman). Skatten räknas ut på det skuldfria försäljningspriset (priset + ev. bolagslåneandel). En förutsättning för att överlåtelseskatten även ska räknas på bolagslåneandelen är att andelen ska vara avbetalningsbar, vilket ska framgå ur disponentintyget. Köpare som är mellan 18-39 år och som köper sin första stadigvarande bostad (minst 50 %) är befriad från skyldighet att erlägga överlåtelseskatt.
Yta (cirka)
82m2
Bolagsvederlag
254,20 €/mån
Tillträde
Omgående efter köpslut
Antal rum
4 rum & kök (3 rum & kök enligt bolagsordning)
Våning
IV
Fastighetsskötsel
Sköts av fastighetsserviceföretag
Disponent
Mäklarhuset Ab
Lägenhetsnummer
14
Bolagslån
7 265 € per den 25.08.2017

Modern lägenhet i nyskick med alla bekvämligheter.

 

Två rymliga inglasade balkonger, dels i öster-/söderläge med sjöutsikt och dels i öster-/norrläge.

 

Ekparkettgolv i kök, vardagsrum, hall och sovrum.

 

Vid matplatsen i köket har man en ljuvlig sjöutsikt mot inloppet till Mariehamn. Marbodal köksinredning och Siemens vitvaror i form av hel kyl, hel frys, diskmaskin, spis med induktionshäll, fläkt (Fläkt Woods), mikro och ugn. Från köket är det direkt utgång till den inglasade balkongen.

 

Vardagsrummet har fönster mot öster och söder och är ljust och trivsamt. Om man önskar kan man förstora vardagsrummet genom att öppna upp mellan rum och vardagsrum enligt ursprungsritningen och således följa bolagsordningens angivelse om 3 rum och kök.

 

Två sovrum, varav det ena har stor inglasad balkong i öster-/norrläge i anslutning. Fönster mot öster och innergården.

 

Ytterligare ett rum finns intill vardagsrummet lämpligt som gästrum/kontor/sovrum. Fönster mot öster och innergården.

 

Hallen är rymlig och har bra garderobsutrymmen och öppen upphängning för ytterkläder.

 

I anslutning till entrén och hallen finns en gästtoalett med klinkerklätt golv och kaklade väggar med bård. Wc, handfat med underskåp och spegelskåp med lysrör.

 

Badrummet är beläget intill sovrummen och består av stilfullt mörkt klinkerklätt golv och kaklade ljusa väggar. Dusch samt badkar (kan tas bort om man inte önskar det), handfat med underskåp, spegelskåp, handdukstor, väggfast toalettstol och uttag för tvättmaskin (tvättmaskinen ingår i köpet).

 

Lägenheten uppvärms med vattenburen golvvärme via Fjärrvärme förutom i badrum och toalett där det är golvvärme via elslinga.

 

En markerad asfalterad bilplats under tak med eluttag erbjuds till ett belopp om 5 000 €. Hembudsklausul gäller angående bilplatsen. Disposition till källarförråd.

 

Gemensamma utrymmen i form av högklassig relax- och motionsutrymmen med anslutande bastuavdelning, rymlig tvättstuga och torkrum i hus B. I lägenhetens hus finns cykelrum.

 

Egen tomt med trivsamma sittplatser, lekpark, gräsmattor, buskar, prydnadsträd, stengångar och asfalterade parkeringsplatser.

 

Hiss i fastigheten, postfack bekvämt vid entrén i den vackra aulan med trivsamma sittplatser vid bord. Fiber finns färdigt till lägenheten.

 


Ansvariga mäklare

Markus Fellman

VD, ansvarig föreståndare, Fastighetsmäklare AFM RFM, offentligt köpvittne

Kontaktuppgifter

Tel: +358 18 27306
Mobil: +358 (0)457 082 3899
E-post: markus.fellman@fk.ax

Dokument att ladda ner

Upp till toppen av sidan